Over Sportinstructie Irma Zahradnik

Wie is Irma Zahradnik?

Van jongs af aan ben ik een groot liefhebber van sport en wilde ik al sportinstructeur worden.

Na mijn opleiding Sport& bewegen ben ik dan ook gelijk gaan werken in het vak en daarnaast volg ik continu nieuwe cursussen naast mijn werk om nieuwe kennis op te doen. Enkele diploma's die ik behaald heb zijn fitvakA+B, personal trainer, bootcamptrainer, zwanger& fit trainer, Pilates, Kickbag en zweminstructeur ABC.

Naast mijn werkzaamheden voor Sportinstructie Irma Zahradnik ben ik ook werkzaam binnen verschillende sportorganisaties.
De leuke kanten van het werk: mensen stimuleren bij een gezondere levensstijl te krijgen door middel van sportlessen en tips op voedingsgebied. Tijdens de sportlessen proberen zo te stimuleren dat men verder gaat dan ze zelf denken te kunnen.

Zelf vul ik graag mijn vrije tijd in op sportgebied met; fitness, hardlopen, wielrennen en mountainbiken.

*De meeste trainingen voor Sportinstructie Irma Zahradnik zulllen gegeven worden door mij zelf, echter zijn er ook andere instructeurs werkzaam.