Verschillende Trainingen

PERSONAL TRAINING

Wat je persoonlijke doel ook is; afvallen, spiermassa opbouwen, beter worden in hardlopen.. De training wordt helemaal afgestemd op jouw doel en wensen.

BOOTCAMP
Baarn en omgeving

Bij bootcamptrainingen wordt hardlopen afgewisseld met fitness oefeningen. Oftewel cardio afgewisseld met krachttraining.

BEDRIJVEN BOOTCAMP

We weten allemaal hoe belangrijk goede beweging is voor het gezond houden van lichaam en geest. Dit geldt al helemaal voor mensen die een overwegend zittend beroep uitoefenen.

SMALL GROUP TRAINING

Vind je personaltraining net te duur, of wil je gewoon gezellig samen met (een paar) vrienden sporten, dan is small group training de ideale optie. 

ZWANGER EN FIT BOOTCAMP

Zodra je zwanger bent verandert er veel in je leven maar ook in je lichaam. Steeds meer studies wijzen uit dat het ontzettend goed is om tijdens je zwangerschap te blijven bewegen en dus sporten.

KINDERBOOTCAMP

Een speelse manier van krachttraining voor kinderen. De les wordt door middel van estafettes, wedstrijdjes en individuele trainingsvormen ingevuld. Daarnaast wordt er met materiaal gewerkt om de les leuk en afwisselend te houden.

KINDERFEESTJES / CLINICS

Op zoek naar een origineel kinderfeestje voor sportieve kinderen? Doe dan eens een bootcamp kinderfeestje!

Voor meer informatie en prijzen neem contact op.