Bedrijven bootcamp & teambuilding in Baarn en omgeving

Waarom bootcamp?

We weten allemaal hoe belangrijk goede beweging is voor het gezond houden van lichaam en geest. Dit geldt al helemaal voor mensen die een overwegend zittend beroep uitoefenen. Toch schiet sporten er in de praktijk nog wel eens bij in. Een drukke baan, gebrek aan vaardigheden en weinig motivatie zijn veel voorkomende oorzaken.

De bedrijfsbootcamp bied dan uitkomst, want deze kunnen direct voor, tijden of na werktijd worden gegeven en vinden plaats dichtbij kantoor in de gezonde buitenlucht. De training wordt begeleid door een ervaren trainer, die elke deelnemer zoveel mogelijk persoonlijk zal motiveren, aansturen en begeleiden.

Teambuilding

Of wil je juist met jouw bedrijf een keer een sportief bedrijfsuitje organiseren? Gezamenlijk deelnemen aan een evenement? Denk aan mudmasters of hardloopevent.

Of juist een leuke teambuilding activiteit waarbij het niet alleen om het sportieve aspect gaat maar ook om het samenwerken?

 

Dit alles is natuurlijk ook mogelijk voor bijvoorbeeld jouw vriendengroep, sportvereniging, school etc. Wil je een keer een andere conditie training of een sportieve teambuilding? Alles is mogelijk!

Bedrijven en verenigingen die u voor gingen

Bedrijven die u voor gingen zijn o.a.: Jumbo den Blanken, Floramedia, Belcombinatie, Vodafone Ziggo, Zilveren Kruis en SAS.

Verenigingen en scholen die u voor gingen zijn o.a.: So Soest, Eemboys, SV Eemnes, Badmintonclub Inside '82, Amalia Astro school, Vechtstede college Weesp

Voor meer informatie over bootcamp & teambuilding voor uw organisatie in Baarn of op locatie en de verschillende mogelijkheden en prijzen neem contact op.