Zwanger en Fit Bootcamp in Baarn en omgeving

Waarom trainen tijdens je zwangerschap?

Zodra je zwanger bent verandert er veel in je leven maar ook in je lichaam. Steeds meer studies wijzen uit dat het ontzettend goed is om tijdens je zwangerschap te blijven bewegen en dus sporten. Door te sporten blijf je fit tijdens je zwangerschap en na je bevalling. 

Sport en bewegen zorgt voor minder ongemakken tijdens de zwangerschap. Enkele voordelen zijn; dat het sporten de rugpijn die veel zwangere vrouwen hebben verminderd. Bovendien wordt de pijngrens verhoogd, dit is handig tijdens de bevalling. Daarnaast krijg je meer controle over je blaas.

Gediplomeerde instructeurs

Alle trainingen worden altijd gegeven onder begeleiding van een trainer die speciaal geleerd heeft te sporten met zwangere vrouwen.  En weten dus ook welke oefeningen je beter wel of niet kunt doen. Het belangrijkste: jouw grenzen staan centraal tijdens het sporten!

Kosten overzicht

Er kan getraind worden in zowel personal training als in small group vorm, wanneer je met een vriendin(nen) samen wilt trainen.
Alle trainingen vinden plaats in de buitenlucht van Baarn en omgeving. Samen wordt er gekeken naar een geschikte locatie.

Voor meer informatie over de verschillende trainingsvormen en prijzen neem dan vrijblijvend Contact op.